​Maskintransport og godstransport

​Har du brug for maskintransport eller godstransport, og leder du i den forbindelse efter et transportfirma, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Vognmand Flemming Thisgaard tilbyder vi alle former for transport, og vi tilbyder derfor også både gods- og maskintransport.

Vi varetager opgaver for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder. Idet vi selv holder til i Give, varetager vi ofte transportopgaver for kunder i vores eget lokalområde, for eksempel omkring Grindsted, Brande og Billund, men vi varetager også gerne opgaver for kunder uden for dette område. Faktisk hjælper vi kunder i hele Danmark med at sikre, at deres maskiner og godsvarer kommer sikkert frem til den rette tid.

Hvad dækker vores gods- og maskintransport over?

Vores gods- og maskintransport dækker blandt andet over:

  • Distributionskørsel
  • Full Load
  • Luftfragt
  • Express- og kurerkørsel
  • Flytning af maskiner i åbne og lukkede trailere
  • Trailer med 6 meter udtræk

Uanset hvilken type opgave du har brug for vores hjælp til, så kan du altid forvente, at vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Derudover kan du også altid forvente, at vi sørger for transport til den aftalte tid, når du vælger vores transportfirma til din opgave.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din transportopgave

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på din transportopgave, hvad enten den indebærer godstransport eller maskintransport, så hører vi meget gerne fra dig. 

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere informationer omkring vores forskellige services.

Interesseret i et

Godt tilbud?

​Vil du have et uforpligtende tilbud, på en af vores arbejdsopgaver eller blive ringet op angående en snak om en specialopgave? Så udfyld formularen her på siden.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vognmand Flemming Thisgaard

CVR: ​17883445

Hjortsvangen 56

​7323 Give - Find vej