​Containerudlejning og kørsel med container og kran

​Har du brug for at leje en container til bygge- eller haveaffald, eller kunne du tænke dig at få leveret grus, sand eller sten til et projekt derhjemme, så står vi hos Vognmand Flemming Thisgaard klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet containerudlejning og kørsel med kran og container for privatpersoner og erhvervskunder i Give, Brande, Billund og Grindsted, men også i resten af landet.

Salg og levering med kran

Vi tilbyder for eksempel kran- og grab-kørsel med en 17 tm kran. Det betyder blandt andet, at vi kan være behjælpelige i forbindelse med salg og levering af følgende:

  • Fyldsand – støbesand
  • Stabilgrus – støbemix
  • Sten og grus
  • Granit og pyntegrus
  • Afdækningsbark og -flis
  • Containerudlejning

Hvad koster det at leje en container?

Der er meget stor forskel på, hvor meget leje af container koster. Vores priser på containerudlejning afhænger i høj grad af, hvilken størrelse container du har brug for at leje, og i hvor lang en periode du ønsker at have en container til leje.

Vi tilbyder dog altid en billig pris på containerudlejning, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, der er skræddersyet ud fra dine ønsker til containerstørrelse og lejeperiodens varighed.

Kontakt os og indhent et tilbud på containerudlejning eller krankørsel

Skal du af med dit haveaffald eller byggeaffald? Så lej en container hos os. Skal du have leveret sand, grus eller måske afdækningsbark, så lad os stå for leveringen. Vi står klar til at tage imod din henvendelse, hvad enten den drejer sig om containerleje eller krankørsel, og vi udarbejder selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

Interesseret i et

Godt tilbud?

​Vil du have et uforpligtende tilbud, på en af vores arbejdsopgaver eller blive ringet op angående en snak om en specialopgave? Så udfyld formularen her på siden.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vognmand Flemming Thisgaard

CVR: ​17883445

Hjortsvangen 56

​7323 Give - Find vej